Onze kranten

Minder een opiniekrant, meer een informatieve krant

Minder een opiniekrant, meer een informatieve krant DeMooiKrant staat voor kwaliteit en dan met name gericht op het verspreiden van lokale informatie. Het blijkt dat veel lokaal nieuws de regionale weekbladen of websites niet haalt, terwijl dit juist wel de informatie is waar de burger op zit te wachten; “wat gebeurt er in mijn omgeving?”. Voor de regionale krant niet altijd interessant; voor DeMooiKrant wel. Het is de basis van de kranten en websites van DeMooiKrant.

Uiteraard is er ook ruimte voor opinie, echter fungeren de kranten en websites van DeMooiKrant Nederland niet als zogenaamde ‘shoutbox’ voor de mensen en groeperingen die een ‘probleem’ hebben. Ook het vormen van meningen en het innemen van standpunten laat DeMooiKrant over aan anderen. Het informeren van de inwoners van de betreffende gemeenschap staat centraal.

Informeren in de ruimste zin van het woord. Of het nu gaat om gemeentelijk nieuws of een lokaal evenement. Al deze informatie komt aan bod teneinde samen een krant en florerende website te maken voor de gemeenschap. Samen met adverteerders, verenigingen en inwoners.

DeMooiKrant

Web development by Fruitcake