DeMooiLaarbeekKrant

Ons lokaal zo diep mogelijk in de samenleving wortelen en de meest unieke, bijzondere verhalen naar boven halen. Dat is de kracht van DeMooiLaarbeekKrant. Een huis-aan-huisblad dat verspreid wordt in Laarbeek (Beek en Donk, Mariahout, Aarle-Rixtel en Lieshout) met een leesdichtheid van 94,6% (*onafhankelijk onderzoek van de gemeente Laarbeek).

DeMooiLaarbeekKrant werkt met een team van 40 personen wekelijks aan hun uitgave van gemiddeld 38 pagina’s. Met heel veel passie en gedrevenheid wordt deze krant iedere week samengesteld. Uniek door de geweldige fotografen die zich verbonden hebben aan dit huis-aan-huisblad, door het perfectionisme in vormgeving en door de samenwerking met TopOnderzoek. Met dit laatste instrument zetten we maandelijks representatieve onderzoeken weg, bij meer dan 1000 inwoners van Laarbeek. Op deze manier genereren we op een heel leuke manier nieuws en kunnen we ons de krant nog meer eigen maken.

Mark Barten, Karel van Deurzen en Nikki Barten zijn de drie personen achter dit wervelende huis-aan-huisblad. Continue bezig met de laatste ontwikkelingen, vernieuwingen en het kritisch zijn op hun eigen product. Het team van DeMooiLaarbeekKrant blijft zich met heel veel liefde en plezier inzetten voor dit geweldige nieuwsmedium, zowel op papier als online..

 


Gemeente Laarbeek:
 
Beek en Donk, Aarle-Rixtel, Lieshout en Mariahout (en verspreiding in Boerdonk)
Oplage: 11.500 ex.
Deadline: dinsdag 17.00 uur

Eigenaren

Mark Barten
Nikki Barten
Karel van Deurzen

Contactgegevens

Heuvelplein 3
5741JH Beek en Donk

Telefoon: 0492-832182
Email: redactie@mooilaarbeek.nl
URL: http://www.mooilaarbeek.nl

KvK:

DeMooiKrant

Web development by Fruitcake