DeMooiGeldropMierloKrant

 

‘Mijn naam is Guillaume van Stiphout en ik ben eigenaar van Van Stiphout Grafische communicatie uit Mierlo. Een bedrijf wat 50 jaar geleden opgericht is als drukkerij Van Stiphout. Als grafisch dienstverlener adviseren, ontwerpen, begeleiden en produceren wij een totaalpakket aan producten en diensten op brede gebied van communicatie. Denk daarbij aan druk + print, projectbegeleiding, webdiensten en signing.

 

“ik geloof dat er geen vooruitgang is zonder communicatie”. Mensen willen graag geïnspirieerd worden, blijven leren, verbeteren en herinneren. Het uitgeven van een krant vind ik perfect aansluiten bij het streven om ons productgamma te verbreden en om nog meer cross mediaal bezig te kunnen zijn voor onze relaties. “Ik geloof nog steeds in de kracht van papier”, papier is een tastbaar product wat je kunt ruiken en voelen. Hiermee creëer je emotie en beleving en dat blijft hangen bij mensen.’

 

“Ik heb gekozen voor DeMooi-formule omdat de combinatie van mooie fotografie, eigen redactie, en lokale human-interest artikelen mij enorm aanspreekt.” Hierin worden we binnen DeMooi-Formule intensief gecoacht. Als alle franchisenemers op dezelfde manier coachend met elkaar bezig blijven, kan DeMooi-formule een nog mooiere formule worden!

 

 

Oplage:  18.000 ex. 

Eigenaren

Guillaume van Stiphout

Contactgegevens

Geldrop

Telefoon: 0492-551551
Email: redactie@mooigeldropmierlo.n
URL: http://www.mooigeldropmierlo.nl

KvK:

DeMooiKrant

Web development by Fruitcake