DeMooiBoxtelKrant

In augustus 2014 sloegen wij, Mark van der Pol en Willemijn Wijdenes, de handen ineen en gingen we samen het avontuur aan. Twee weken later lag de eerste editie van DeMooiBoxtelKrant op 16.000 adressen op de mat. We hadden wel wat commotie verwacht, maar de impact van onze krant overtrof al onze verwachtingen. De eerste dag kregen we meer dan duizend reacties per mail, WhatsApp en telefoon. En dan rekenen we de bloemen, kaarten en mensen aan de deur nog niet eens mee!

Het enthousiasme bij onze lezers – en bij onszelf – is er daarna niet minder om geworden. Hoewel Boxtel al een ruim media-aanbod had, voorzien wij toch duidelijk in een behoefte: een gratis, fullcolour, huis-aan-huis weekkrant, vol met ons-kent-ons verhalen, lokaal nieuws, weetjes en bijzondere gebeurtenissen. En daar zetten wij ons graag elke week weer voor in. We bezoeken evenementen, komen bij mensen thuis, op scholen, op de werkvloer… we komen overal. En als we er niet kunnen zijn, dan mogen mensen zelf foto’s en verhalen aanleveren. Voor de bewoners, door de bewoners. Dat is de kracht van de Mooi-kranten; dat het over mensen gaat, over hun dagelijks leven.

Dat horen we elke week terug. Nog steeds krijgen we veel reacties van mensen, bedankjes voor dat ze in de krant staan met hun vereniging, stichting, buurt of gezin. Elke keer blijkt maar weer: iedereen wil in de krant!

 

Boxtel, Liempde, Lennisheuvel en Esch
Aflegplaatsen: Oisterwijk, Haaren, Gemonde, Boxtel en Liempde
Kantoor: Markt 17, 5281 AT Boxtel
Contactpersoon: Mark van der Pol
Telefoon: 06 - 47 14 08 68 of 0411 - 84 28 27
Website: www.demooiboxtelkrant.nl
E-mail: redactie@demooiboxtelkrant.nl

Eigenaren

Mark van der Pol
Willemijn Wijdenes

Contactgegevens

Markt 17
5281 AT Boxtel

Telefoon: 0411-842827
Email: redactie@demooiboxtelkrant.nl
URL: http://www.demooiboxtelkrant.nl

KvK:

DeMooiKrant

Web development by Fruitcake